Pályázat megvalósítása

Loading
loading..

GINOP 1.3.1. PÁLYÁZAT MEGVALÓSÍTÁSA

Cégünk egyedülálló szolgáltatásának köszönhetően ügyfeleink nem csak pályázatírói tevékenységünket, hanem kivitelezői szolgáltatásunkat is igénybe vehetik. A Ginop 1.3.1. piacra jutást megcélzó pályázatok esetén tapasztalt szakemberekből álló háttércsapatunk az egyes marketingtevékenységek megvalósítását és a kötelező dokumentációját teljes körűen elvégzi.

A felhívással összhangban a következő tevékenységeket valósítjuk meg a keretösszeg függvényében:


TANÁCSADÁS NYÚJTÁSA

A külpiacra jutást elősegítendő a pályázati felhívásnak megfelelően komplex marketing tanácsadásra és piackutatásra kerül sor, melyek, mint cégre szabott tanácsadói dokumentumok, a további folyamatok egészét támogatják.

A piackutatás során a külpiacra jutás fókuszában álló térség/ország és a célpiac vonatkozásában felmérjük a pályázó projektgazda profilját és tevékenységét, elemezzük a megcélzott nemzetközi piac mikro- és makrokörnyezetét, majd a célcsoport meghatározása után piaci pozicionálásra kerül sor. A marketing tanácsadást szakértőink azzal a céllal készítik, hogy a cég minél hatékonyabb kommunikációval és hozzá tartozó megjelenéssel állja meg a helyét a külpiacon.


KÜLFÖLDI RENDEZVÉNYSZERVEZÉS

A sikeres külpiacra jutás céljából egyedülálló módon tudjuk biztosítani akár a pályázó cég profiljára szabott külföldi árubemutatók szervezését, akár a tematikus nemzetközi kiállításokon való részvétel megvalósítását. Rendezvényszervezésben tapasztalt háttércsapatunk vállalja az események teljes körű lebonyolítását, a terembérléstől kezdve a stand megtervezésén és felépítésén át egészen a profi technikai és esztétikus dekorációs elemek, valamint többnyelvű tolmács biztosításáig.


WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

A sikeres külpiacra jutást nagyban segíti egy nemzetközileg befogadható, vizuálisan is megnyerő és igényes, többnyelvű weboldal. Kiterjedt partnerkapcsolataink révén ügyfeleinket kellően korszerű weboldhoz, vagy akár az értékesítésben segítséget nyújtó webáruházhoz tudjuk hozzásegíteni.


ONLINE KAMPÁNYOK LEBONYOLÍTÁSA

A külpiacon való megjelenés és fennmaradás hatékony eszközei az online hirdetési kampányok. Ehhez Google AdWords hirdetési felületén való aktív jelenlétet és Facebook hirdetési kampányok professzionális kezelését és kiértékelését tudjuk biztosítani.

GINOP 1.3.1.-ES PÁLYÁZATÁT TELJES KÖRŰEN MEGVALÓSÍTJUK. A KÜLPIACRA JUTÁS SIKERÉT A KÖVETKEZŐ ESZKÖZÖKKEL BIZTOSÍTJUK:

  • piackutatás
  • marketingstratégiai tanácsadás
  • árubemutató vagy kiállítás szervezése
  • weboldal fejlesztése, webáruház fejlesztése
  • Google AdWords hirdetések
  • Facebook stratégia és hirdetési kampányok
Iphone