Pályázatírás

Loading
loading..
8.jpg
9.jpg

Miért minket válasszon?

Személyes konzultációk során proaktív módon megtaláljuk ügyfeleink számára a leginkább megfelelő pályázatot. Teljes körű szolgáltatásunk magába foglal mindent, ami a támogatás elnyeréséhez szükséges:

Pályázatírás

A pályázatírás a következő lépésekből tevődik össze:
projektötletek kidolgozása; pályázati projektek előminősítése; pályázatfigyelés; személyes tanácsadás; pályázat teljes összeállítása; benyújtása; tanulmányok elkészítése (megvalósíthatóság, piackutatás, stb.), üzleti tervkészítés; egyéb szakértők biztosítása.
A pályázat tényleges megírása után teljes körű szolgáltatást nyújtva a következő tevékenységeket is vállaljuk:

Projektmenedzsment

A pályázati forrás elnyerését követően a támogatási összeg lehívása, és a projekt előírt szabályoknak megfelelő zárása a soron következő feladat. Ebben a következő lépések megtételével nyújtunk komplex szolgáltatást:
projektvezetés; projekt adminisztráció; kifizetési igénylések összeállítása; helyszíni szemléken való részvétel; kapcsolattartás a közreműködő szervvel; szállító-kivitelező ajánlása és közvetítése; projektkommunikáció: pályázathoz kapcsolódó tájékoztatási kötelezettség megvalósítása

Megvalósítás

Cégünk egyedülálló szolgáltatásának köszönhetően ügyfeleink nem csak pályázatírói tevékenységünket, hanem kivitelezői szolgáltatásunkat is igénybe vehetik. A piacra jutást megcélzó pályázatok esetén tapasztalt szakemberekből álló háttércsapatunk az egyes marketingtevékenységek megvalósítását és dokumentációját is elvégzi.

Fenntartás / monitoring

A projekt zárását, a teljes támogatási összeg lehívását követően a pályázat által előírt kötelezettségek teljesítése kiemelten fontos feladat, melynek nem megfelelő kezelése akár a lehívott támogatási összeg visszakövetelését is eredményezheti. Csapatunk a következő tevékenységek által ezt a folyamatot is magabiztosan irányítja:
kötelező vállalás teljesítésének figyelemmel kísérése és véleményezése; előírt számú és tartalmú fenntartási jelentés összeállítása és benyújtása; esetlegesen felmerülő utóellenőrzésen való részvétel.

DOWNLOAD NEW SKIN
Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background